Super League 2

Υπέγραψε και ο Παυλίδης στον Απόλλωνα

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης πρέπει να λογίζεται ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Πέμπτο... χτύπημα για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Η Ελαφρά Ταξιαρχια έκανε δικό της και τον Μπάμπη Παυλίδη, με τον οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες. Ο έμπειρος χαφ αποχώρησε πρόσφατα από τον Άρη και οι κυανόλευκοι κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του, ενώ το πρότζεκτ που του παρουσίασαν έπαιξε μεγάλο ρόλο για να του αποσπάσουν την θετική απάντηση.

Ο Μπάμπης Παυλίδης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του Απόλλωνα, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την νέα του ομάδα και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως ο Απόλλων έχει αρχίσει τον σχεδιασμό του και τις μεταγραφικές του κινήσεις για την επόμενη σεζόν, με την ιστορική ομάδα να έχει ανακοινώσει τους Πατρίκ Βουό, Γιώργο Ζησόπουλο, Βασίλη Βιτλή και Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για την απόκτηση του Λευτέρη Ιντζόγλου έχει... αναθερμανθεί! Παρότι, το όνομα του έμπειρου χαφ είχε παίξει αρκετά τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέχεια είχε υπάρξει μία... παγωμάρα στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Ωστόσο, πλέον έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να του καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση και τον Ιντζόγλου να ετοιμάζεται να κατηφορήσει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x