Αγγλία

Υπερασπίστηκε τον Λίντελοφ ο Σόλσκιερ

Παρά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Κρίσταλ Πάλας με 3-1, με τον Βίκτορ Λίντελοφ να έχει ευθύνη και στα τρία τέρματα που δέχθηκε η ομάδα, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υπερασπίστηκε τον Σουηδό.

Με το αριστερό ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα με 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας, με τον Βίκτορ Λίντελοφ να έχει ευθύνη και στα τρία γκολ.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος δεν εμπόδισε την σέντρα του Τζέφρι Σλουπ που οδήγησε στο γκολ του Άντρος Τάουνσεντ, ήταν εκείνος που έκανε το πέναλτι στον Τζόρταν Αγιού, ενώ δεν κατάφερε να εμποδίσει στο τέλος τον Γουίλφριντ Ζαχά από το να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα και το μεγάλο μερίδιο ευθύνης που φέρει ο Λίντελοφ, ο Σόλσκιερ υπερασπίστηκε τον αμυντικό της ομάδας, κάνοντας λόγο πως όλοι χρειάζονται ακόμα χρόνο.

«Όλοι θέλουμε παιχνίδια, θέλουμε χρόνο για να επανέλθουμε στο επίπεδο που ήμασταν και πιστεύω πως θα γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει όμως να προλάβουμε τους υπόλοιπους, σήμερα δεν αμυνθήκαμε όσο θα μπορούσαμε, αλλά δεν θέλω να υποδείξω παίκτες», ήταν τα λόγια του Νορβηγού προπονητή.

Επιμέλεια: Μάριος Αγγελέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x