Stoiximan Super League

Υπομονή μέχρι τον Μάιο για την Ευρώπη στον Παναθηναϊκό

Μέχρι τον Μάιο θα κρατήσει η αγωνία των ανθρώπων και του κόσμου του Παναθηναϊκού για την πιθανή επιστροφή στην Ευρώπη, καθώς τότε πρόκειται να δοθεί η απάντηση της UEFA για άρση της τιμωρίας.

Αγωνία μέχρι τον Μάιο στον Παναθηναϊκό.

Ένα θέμα που απασχολεί έντονα τους ανθρώπους (και φυσικά και τον κόσμο) του «τριφυλλιού» είναι αυτό της πιθανής επιστροφής στην Ευρώπη από τη νέα σεζόν. Για το συγκεκριμένο θέμα υπενθυμίζεται ότι έκανε πρόσφατα ταξίδι στη Νιόν ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ωστόσο, χρειάζεται μπόλικη υπομονή ακόμα ώστε να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση. Διότι όπως φαίνεται θα βγει… λευκός καπνός όχι μόνο μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, αλλά στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη στη «Live Sport», το θέμα δεν θα ξεκαθαρίσει άμεσα, αλλά τον Μάιο, αλλά θα πρέπει πρώτα να κάνει επισήμως σχετικό αίτημα η «πράσινη» ΠΑΕ. Παράλληλα, θα πρέπει η UEFA να αποφασίσει να ανοίξει τον φάκελο με τις ομάδες που έχουν τιμωρηθεί για ανάλογους οικονομικούς λόγους. Πρόκειται για σημαντική παράμετρο της υπόθεσης, διότι δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν.

Συνεπώς, δεν πρόκειται για απλό θέμα για το οποίο, όπως προαναφέρθηκε, χρειάζεται αρκετή υπομονή…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x