Champions League

Ώρα για... αυγουστιάτικο Champions League

Επιτέλους, το σεντόνι του Champions League θα κουνηθεί ξανά και ας φτάσαμε στα μέσα Αυγούστου.

Σε μια περίεργη και διαφορετική χρονιά, επιτέλους έφτασε η ώρα να επιστρέψει ώστε να ολοκληρωθεί το Champions League, με δύο ματσάρες να διεξάγονται σήμερα με φόντο την τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Σίτι με στόχο την ευρωπαϊκή υπέρβαση, φιλοξενεί στο «Έτιχαντ» τη Ρεάλ Μαδρίτης και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 της Μαδρίτης. Σίγουρα για την ομάδα του Γκουαρδιόλα το ματς είναι πρόκληση, αν θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη φέτος. Για τους «μερένχες» δεν υπολογίζεται ο Ράμος, αλλά και ο Μπέιλ που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι: Εντερσον, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Λαπόρτ, Κανσέλο, Νταβίντ Σίλβα, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Ζεσούς, Μαχρέζ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Βαράν, Μεντί, Μόντριτς, Καζεμίρο, Ασένσιο, Κρόος, Μπενζεμά, Αζάρ

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Λιόν, με την αβάντα του 1-0 στη Γαλλία, πηγαίνει στο Τορίνο για να το υπερασπιστεί κόντρα στη Γιουβέντους, με την πρόκριση να είναι ανοικτή. Σίγουρα, οι Γάλλοι έχουν μικρό προβάδισμα, αλλά η «Γηραιά Κυρία» έχει και την εμπειρία, αλλά και το ηθικό βάρος να κάνει την ανατροπή στην έδρα της, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του "σκουντέτο".

Πιθανές ενδεκάδες
Γιουβέντους: Σέσνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο, Ραμπιό, Μπεντακούρ, Πιάνιτς, Κουαδράδο, Ιγουαΐν, Ρονάλντο

Λιόν: Λόπες, Μαρσέλο, Ντενάγιερ, Μάρσαλ, Ντιμπουά, Κακρέ, Γκιμαράες, Κορνέ, Αουάρ, Ντεμπελέ, Ντεπάι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x