Stoiximan Super League

Χ. Δώνης: «Τραγικό ότι δεν έχουμε κάνει δεύτερη σερί νίκη, το πρόβλημα στο γκολ δεν είναι του φορ»

Ο Χρήστος Δώνης τόνισε πως η αστοχία του Παναθηναϊκού οφείλεται σε όλους όχι μόνο στους επιθετικούς, ενώ στάθηκε και στην αδυναμία της ομάδας του να πάρει δυο συνεχόμενες νίκες.

Για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε, μένοντας στο 1-1 με τον Βόλο, για μια ακόμα φορά σπατάλησε ουκ ολίγες ευκαιρίες, αλλά όπως τόνισε ο Χρήστος Δώνης η αστοχία του «τριφυλλιού» οφείλεται σε όλους κι όχι μόνο στους επιθετικούς της ομάδας.

Παράλληλα, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova, ο 25χρονος μέσος ξεκαθάρισε πως το χειρότερο πράγμα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι, μετά από 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε δύο συνεχόμενες νίκες!

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης:

Για το σημερινό ματς: «Άρχισε ιδανικά για εμάς το ματς με ένα γκολ αρκετά γρήγορα. Στο πρώτο μέρος είχαμε και άλλες φάσεις για να πετύχουμε το 2-0 και σε ένα τρανζίσιον του Βόλου έγινε το πέναλτι και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος κάναμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σέντερ φορ αλλά με όλη την ομάδα και πρέπει να το φτιάξουμε».

Για το αν στο δεύτερο μέρος που η ομάδα άλλαξε σύστημα φάνηκε να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση: «Ήταν σίγουρο ότι ο Βόλος μετά το 1-1 θα κλείσει τους χώρους να μας δυσκολέψει. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτό, αν δεν σκοράρουμε. Θα πρέπει να το βελτιώσουμε σε μεγάλο βαθμό. Συνέχεια είχαμε τη μπάλα γύρω-γύρω από την περιοχή αλλά δεν μπορούμε να τη σπρώξουμε στα δίχτυα».

Για το αν έχει σκεφτεί πως μπορεί η ομάδα να μην βρίσκεται στο τέλος στην πρώτη εξάδα: «Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Μέχρι την 4η θέση υπάρχουν δύο-τρεις πόντοι διαφορά. Το τραγικό είναι πως δεν έχουμε κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη, έχουν περάσει 13 ματς στον πρώτο γύρο και δεν έχουμε κάνει δεύτερη νίκη».

Για το τι μένει στον Παναθηναϊκό μετά τον πρώτο γύρο: «Τα πήγαμε καλά στα ντέρμπι που δεν είχαμε πάει καλά πέρυσι, δεν έχουμε πάει καλά με τις υπόλοιπες ομάδες. Η εκκίνηση και δη τα ματς με Άρη και ΟΦΗ ήταν κακή. Βελτιωθήκαμε κάπως αλλά αυτό που μετράει είναι το γκολ».

Για το αν βλέπει σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια: «Σίγουρα υπάρχει σταθερότητα και βελτίωση αλλά έχω κουραστεί να έρχομαι και να λέω παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε αποτέλεσμα. Σήμερα παίξαμε ιδίως στο δεύτερο μέρος καλά, κάναμε ευκαιρίες αλλά αν δεν βάζεις γκολ τι να το κάνεις».

Για το τι φταίει για αυτό: «Το γκολ είναι πολλά πράγματα. Δεν μιλάω για το φορ αλλά τα χαφ και τα εξτρέμ. Μπορεί να μας λείπει ένας παίκτης που να είναι μέσα στην περιοχή να την ακουμπάει και να την βάζει όπως ο Μπλάνκο. Ο Μακέντα είναι ένας φορ που κάνει πολλά πράγματα, βοηθάει στην ανάπτυξη προσπαθούμε και εμείς να τον τροφοδοτούμε αλλά έχουμε πρόβλημα στο γκολ».

Για το αν υπάρχει κάποιο νέο για το συμβόλαιο του: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Θα μιλήσω με την ομάδα και θα αποφασίσουμε μαζί. Ξέρω τους ανθρώπους που είναι στη διοίκηση αυτή τη στιγμή, θα μιλήσουμε και θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x