Ο Σερραίος τεχνικός των Αγρινιωτών τόνισε πως κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς και να χάσουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Αριγίμπι., όμως τα δύο γκολ του Ελ Αραμπί τελείωσαν το ματς. Τόνισε πως ήταν ευκαιρία να ρίξει νέα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο και αισιοδοξεί για την παραμονή στην κατηγορία στα είκοσι ματς που απομένουν.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι είχαμε πολύ δύσκολο έργο σήμερα απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Το "κρύο" γκολ στο 6’ ο έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά κρίθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Αριγίμπι, που δεν έκανε το 1-1 και από το πουθενά σε δύο φάσεις πήγε το σκορ στο 0-3.

Ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι. Βάλαμε και κάποια νέα παιδιά για να δούμε τι μπορούν να κάνουν και πόσο να μας βοηθήσουν».

Μετά, ρωτήθηκε αν είναι αισιόδοξος. «Είμαι και ανυπομονώ, δεν φαντάζεστε πόσο, να έρθει η πρώτη Ιανουαρίου. Έχουμε μπροστά μας είκοσι παιχνίδια και θα δώσουμε τα πάντα».

Για τη διαιτησία, σχολίασε λακωνικά πως: «Υπάρχει κανονισμός και δεν μπορώ να πω κάτι. Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά δεν θα πω τίποτα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube