Γερμανία

«Χάνει» τον Μεχμέντι στα... κρίσιμα η Βόλφσμπουργκ

Επιβεβαιώθηκαν σήμερα τα άσχημα νέα για τη Βόλφσμπουργκ, που ανακοίνωσε ότι ο Αντμίρ Μεχμέντι έχει τραυματιστεί στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Το… σοκ διαδέχθηκε την υποψία και σήμερα το απόγευμα υπήρξε η δυσάρεστη επιβεβαίωση για την Βόλφσμπουργκ, που έκανε γνωστό ότι ο Αντμίρ Μεχμέντι υπέστη τράβηγμα στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο, στο ματς της Ελβετίας με την Ιρλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μάλιστα, ο 28χρονος εξτρέμ -που «σέρβιρε» το πρώτο γκολ στη νίκη της χώρας του με 2-0- αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας μόλις στο 28ο λεπτό του αγώνα…

Έτσι, οι «λύκοι» θα αναγκαστούν να παραταχθούν σε μια σειρά από κρίσιμα παιχνίδια χωρίς τον Μεχμέντι. Συγκεκριμένα, σε αυτά με την Λειψία, για πρωτάθλημα και Κύπελλο εκτός κι εντός έδρας αντίστοιχα, αλλά και κόντρα στην Γκεντ, στο πλαίσιο των ομίλων του φετινού Europa League!

Ο Ελβετός άσος έχει συμμετοχή σε έξι φετινά τέρματα της Βόλφσμπουργκ, ενώ έχει πετύχει κι ο ίδιος ένα τέρμα με τη φανέλα της ομάδας από την Κάτω Σαξονία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x