Stoiximan Super League

Χαρίσης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο “Ούμπι” είναι ευλογία για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Στη ρεβάνς με τη Ντουνάισκα στο Περιστέρι, το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ατρομήτου αλλά και για τον αρχηγό της ομάδας, Χαβιέ Ουμπίντες, αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χάρης Χαρίσης.

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Ντουνάισκα, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Χάρης Χαρίσης

Ο Γιαννιώτης μέσος αναφέρθηκε στην καινούργια του ζωή μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, την πολυαναμενόμενη ρεβάνς της Πέμπτης στο Περιστέρι κόντρα στους Σλοβάκους, τη σχέση με τους συμπαίκτες του αλλά και τον θαυμασμό που τρέφει για τον αρχηγό της ομάδας, Χαβιέ Ούμπιντες, χαρακτηρίζοντας «ευλογία» τη συνύπαρξή τους!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Χαρίσης στην εκπομπή «Παιδιά για… Όσκαρ» των σπουδαστών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ

Πρώτη φορά που ζεις στην Αθήνα, πως σου φαίνεται η ζωή εδώ μέχρι στιγμής;

«Είμαι περίπου τρεις εβδομάδες εδώ και η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάω καλά με τις μεγάλες πόλεις αλλά θα συνηθίσω. Άλλωστε εδώ ήρθα για επαγγελματικούς λόγους οπότε μικρή σημασία έχει το αν μου αρέσει η πόλη».

Πέρσι ο Ατρόμητος είχε αποκλειστεί σε αυτόν τον γύρο από την Ντιναμό Μπρεστ. Το μεγάλο διπλό κόντρα στη Ντουνάισκα σας δίνει αισιοδοξία για τον επαναληπτικό;

«Σίγουρα το αποτέλεσμα που φέραμε ήταν πάρα πολύ θετικό αλλά για να έχει σημασία αυτό το διπλό θα πρέπει την Πέμπτη που παίζουμε στην έδρα μας να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, γιατί ποδόσφαιρο είναι και πάρα πολλά έχουμε δει άρα στο επαναληπτικό θα πρέπει να τελειώσει η δουλειά στην έδρα μας».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα του Ατρομήτου, πως τα πας με τους συμπαίκτες σου;

«Μέχρι στιγμής είναι όλα πάρα πολύ καλά. Στην ομάδα υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, από τους συμπαίκτες μου μέχρι όλους τους ανθρώπους στην διοίκηση, είναι όλοι ενωμένοι και φαίνεται πως έχουμε όλοι ένα στόχο να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται φέτος. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχιστεί και να κλείσει έτσι η χρονιά».

Σχετικά με το παιχνίδι στη Σλοβακία το πρόσωπο του αγώνα εξελίχθηκε ο Ούμπιντες, ο αρχηγός της ομάδας. Μπορεί να είναι 38 χρονών αλλά αυτό δεν φάνηκε καθόλου στον αγώνα. Ποιος είναι ο ρόλος του Ούμπιντες στα αποδυτήρια; Λειτουργεί ως “δάσκαλος” για τους μικρότερους παίκτες;

«Πραγματικά ο Ούμπι είναι ευλογία για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνώριζα πριν πάω στον Ατρόμητο πως είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Πλέον τον ζω κάθε μέρα από κοντά και έχω μείνει έκπληκτος από το πως ζει και πως συμπεριφέρεται. Είναι πάντα πρώτος στις προπονήσεις. Νομίζω πως όποιος τον έχει γνωρίσει έχει να πει μόνο καλά λόγια για εκείνον. Αποτελεί παράδειγμα για όλους τους αθλητές».

Η περσινή ήταν πολύ πετυχημένη για τον Ατρόμητο, στην οποία τερμάτισε 4ος. Φέτος, ο Ατρόμητος άλλαξε σελίδα, με την αλλαγή προπονητή. Υπάρχει αισιοδοξία για μία ανάλογη χρονιά φέτος;

«Σίγουρα ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια στοχεύει ψηλά! Αυτός ήταν και ο λόγος που με έκανε να έρθω. Η ομάδα θέλει να συνεχίσει το μοτίβο των περασμένων ετών με τους στόχους να γίνονται όλο και υψηλότεροι».

Ακούστε το σχετικό βίντεο




Επιμέλεια: Ευρυδίκη Γούση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x