Σκωτία

«Τεσσάρα» η Ρέιντζερς με… αφιονισμένο Τσόλακ!

Με τον Τσόλακ να πετυχαίνει δύο γκολ από νωρίς, φτάνοντας ήδη τα… 11, η Ρέιντζερς κέρδισε «σβηστά» την 3η Χαρτς με 4-0 και πέρασε μόνη πρώτη στην βαθμολογία της σκωτσέζικης Premier League.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή σε μια ακόμα αναμέτρησή της τον Αντόνιο Τσόλακ, η Ρέιντζερς πέρασε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία από το «Τάινκαστλ Παρκ», όπως μαρτυράει και το τελικό 0-4 υπέρ της…

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’, με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Κεντ από αριστερά.

Ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ξανά ο Τσόλακ συνεργάστηκε όμορφα με τον Ματοντό για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2 και φτάνοντας παράλληλα τα 11 γκολ σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις με τη φανέλα των Προτεσταντών από… Οκτώβρη μήνα!

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντέβλιν με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 39ο λεπτό, για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ματοντό και σαν να μην έφτανε αυτό είδαν στο δεύτερο ημίχρονο να μην μετράει γκολ του Άρφιλντ.

Με την Ρέιντζερς να τους τιμωρεί εκ νέου, εις διπλούν, όταν ο Μορέλος να σκοράρει από ασίστ του Ταβερνιέ στο 75’ και τον Κεντ να ανοίγει λογαριασμό για τους «τζερς» στο πρωτάθλημα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 στο πρώτο λεπτό του επιπλέον χρόνου.



Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Χαρτς-Ρέιντζερς 0-4
(6’-30’ Τσόλακ, 76’ Mορέλος, 90’+1’ Κεντ)

Αμπερντίν-Κλιμάρνοκ (17:00)
Νταντί Γιουνάιτεντ-Σεντ Τζόνστον (17:00)

Ρος Κάουντι-Χιμπέρνιαν (17:00)

Σέλτικ-Μάδεργουελ (17:00)

Σεντ Μίρεν-Λίβινγκστον (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x