Κύπελλο Ελλάδας

Χασάν: «Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, πιστεύω πως θα πάρουμε την πρόκριση»

Ο Αχμέντ Χασάν αναφέρθηκε στη ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και στην ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Ο Αχμέντ Χασάν αναφέρθηκε στη ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και στην ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, λέγοντας πως περιμένουν τους αντιπάλους τους για να τους κερδίσουν και να προκριθούν στον τελικό.

«Ήταν ένα μεγάλο ματς, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά σε δύο λεπτά δεν είχαμε συγκέντρωση και δεχτήκαμε δύο γκολ. Ήταν ένα δύσκολο ματς, δεν είμαστε ευχαριστημένοι και σίγουρα ανυπομονούμε για τον επαναληπτικό και πιστεύουμε», είπε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

Για το αν ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα πρόκρισης με τη σημερινή του νίκη: «Κατά τη γνώμη μου σήμερα δεν κρίθηκε τίποτα για το ποιος θα περάσει στον τελικό. Κανείς δεν μπορεί να πανηγυρίσει σήμερα καθώς υπάρχει και δεύτερο ματς όπου θα κριθούν τα πάντα. Στο δεύτερο ματς θα κριθεί το εισιτήριο, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και περιμένουμε τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ματς για να κάνουμε ότι καλύτερο μπροούμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι πιο κουρασμένος σαν ομάδα λόγω των πολλών διοργανώσεων: «Έχουμε πολλές διοργανώσεις ναι, οι άλλες ομάδες όχι. Είναι πιο φρέσκοι από εμάς γιατί έχουν περισσότερες ημέρες ξεκούρασης. Έχουμε περισσότερα παιχνίδια αλλά είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όλοι το ξέρουν αυτό, σκεφτόμαστε θετικά και δεν θέλουμε να παρατάμε τίποτα. Παλεύουμε σε όλες τις διοργανώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x