Stoiximan Super League

Χατζηνικολάου: «Ήμασταν πειθαρχημένοι, αλλά φάγαμε τα γκολ από επιπολαιότητα»

Στον τρόπο που δέχτηκε τα γκολ ο Πλατανιάς από τον Αστέρα στάθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά το 4-0 στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δεν δικαιολογεί το αποτέλεσμα και με την καινούργια ομάδα που παρέταξε στο γήπεδο. Χαρακτήρισε δύσκολη τη φάση που βρίσκεται η ομάδα, με κάποιους παίκτες να θέλουν να αποχωρήσουν από το σύλλογο και ελπίζει να μην αλλάξει πολύ το ρόστερ στη Football League.

Αναλυτικά: «Παρόλο που ο Αστέρας προηγήθηκε γρήγορα στο παιχνίδι, η εικόνα μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν προμήνυε ότι το τελικό σκορ θα έχει αυτή την κατάληξη. Ήμασταν αρκετά καλά πειθαρχημένοι, παρόλο που είχαμε μια πολύ καινούργια ομάδα.

Δυστυχώς, το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν πολύ επιπόλαια από μεριάς μας, με αποτέλεσμα να έρθει το σκορ σε τόσο ψηλό νούμερο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αστέρα και με την ευκαιρία τα συλλυπητήριά μου στον Σάββα Παντελίδη για το χαμό του πατέρα του».

Για το από που αντλεί κίνητρο η ομάδα του και παίζει: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή μας, γιατί γνωρίζετε ότι κάποιοι παίκτες ζήτησαν να φύγουν, κάποιοι έλυσαν τα συμβόλαιά τους. Γενικώς, η ομάδα είναι σε μια δύσκολη φάση το να μπορέσει να πείσει τους παίκτες να κατέβουν πολλές φορές ακόμα και για προπόνηση, όταν η κατάσταση είναι αυτή.

Κίνητρο και κάποιες ευκαιρίες θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σε κάποια νεαρά παιδιά για να μπορέσουμε να δούμε αν μπορεί η ομάδα να βασιστεί σε κάποιους παίκτες την καινούργια χρονιά. Φυσικά, το ρόστερ θα είναι τελείως διαφορετικό. Πρέπει κάποιοι παίκτες να πάρουν κάποιες συμμετοχές που δεν είχαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Το καλύτερο κίνητρο για αυτούς είναι αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x