Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Δεν συμφωνώ απολύτως με τον σχεδιασμό που έγινε φέτος στην ΑΕΚ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε εφ' όλης της ύλης για τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, με συνέντευξή του στα κανάλια Novasports μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, αλλά και στη διαχείριση του ρόστερ. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της Novasports:

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά τη νίκη επί της Λαμίας: «Όταν κερδίζεις αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, έναν δυνατό αντίπαλο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη νίκη».

Για τις απουσίες και τις αναγκαστικές αλλαγές:«Είναι πολύ εύκολο να βγάλεις μία ενδεκάδα αν έχεις έναν μόνο ποδοσφαιριστή σε μία θέση, αλλά προτιμώ να έχω πολλά... προβλήματα για να αποφασίσω. Το πλέον χρέος του προπονητή δεν είναι μόνο να βγάλει μια ενδεκάδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μπορεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια. Όταν έχουμε τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, τότε υπάρχει κούραση και αυτό είναι το ανησυχητικό. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, οπότε πρέπει να ρισκάρουμε ότι μπορεί να χάσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές με τραυματισμό».

Για τη διαχείριση του ρόστερ: «Το θέμα δεν είναι μόνο να κάνεις καλή διαχείριση του ρόστερ αλλά να παίρνεις και τα αποτελέσματα. Αν κάνεις και τα δύο τότε είσαι καλά. Το ιδανικό είναι να έχεις μια ομάδα έτοιμη με σωστό σχεδιασμό. Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ απόλυτα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει στην ΑΕΚ, βέβαια αυτός που το έκανε συμφωνούσε. Αν είναι να παίξεις ένα 4-3-3, γιατί να χρειάζεσαι τόσους πολλούς επιθετικούς; Αυτό σημαίνει πως δύο επιθετικοί σου θα πρέπει να μείνουν στον πάγκο. Το βασικό τώρα είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και για τη νέα χρονιά να κοιτάξουμε τον σχεδιασμό».

Για τις συζητήσεις του με τον Μελισσσανίδη: «Μιλάμε με τον κύριο Μελισσανίδη. Με κάλεσε επειδή χρειαζόταν μια αλλαγή. Δεν το σκέφτηκα, ήρθα σε μια ομάδα που είμαι φίλος της. Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ, έγινα στην πορεία. Ξέρει ότι θέλω το καλύτερο για την ομάδα σκεπτόμενος και το αύριο».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να μπούμε και να δείξουμε ότι θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά».

Για το αν το ματς με τον Άρη είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της ΑΕΚ: «Είναι άλλη μια πιθανότητα που έχουμε για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις υψηλότερες θέσεις. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είναι ξεκάθαρο πως αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και έρθει ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, τα πράγματα θα είναι καλύτερα, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες και να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x