Stoiximan Super League

Χουλτ: «Με τον Κωστένογλου είμαστε όλοι χαρούμενοι»

Στην αλλαγή του κλίματος στην ΑΕΚ μετά την έλευση του Νίκου Κωστένογλου αναφέρθηκε ο Νίκλας Χουλτ, στο περιθώριο της παρουσίασης της ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ.

Σημαντική αποδεικνύεται η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ με την έλευση του Νίκου Κωστένογλου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκλας Χουλτ στο περιθώριο της παρουσίασης της ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός μπακ

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει την ομάδα, στηρίζει και την κοινωνία και εμείς είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας».

Για την αλλαγή στο κλίμα της ομάδας μετά την έλευση του Κωστένογλου: «Από την αρχή της περιόδου η ΑΕΚ είχε ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Μερικές φορές τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά απλά. Αυτό που μπορεί να δει κανείς στις προπονήσεις και αυτό που μας έδωσε ο προπονητής είναι να αισθανόμαστε όλοι πιο χαρούμενοι. Βλέπεις τους παίκτες να το διασκεδάζουν, να το ευχαριστιούνται περισσότερο στην προπόνηση, να υπάρχει μεγαλύτερη χαρά. Οπότε αυτό είναι μία από τις βασικές αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x