Super League 2

Χριστοβασίλης: «Μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος, θα συνεχίσω στον ΠΑΣ»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο ο Γιώργος Χριστοβασίλης να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα σε περίπτωση που κάποιος άλλος ενδιαφερθεί πραγματικά να αναλάβει την ομάδα της Ηπείρου.

Αναλυτικά όσα είπε στον SUPER FM ο Γιώργος Χριστοβασίλης για τις φήμες περί αποχώρησής του από τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Όλα αυτά τα χρόνια θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΣ Γιάννινα όσο οι δυνάμεις μου αρκούν, αλλά ποτέ δεν ήμουν εναντίον κάποιου που θα ήθελε να συνεχίσει αυτό το έργο και να το μεγαλώσει. Στα 10 χρόνια που είμαι στα Γιάννενα ποτέ δεν είχα κάποια πρόταση από κάποιον που ήθελε πραγματικά την ομάδα. Μακάρι να έρθει με τον καινούργιο χρόνο, αν είναι για το καλό της ομάδας.

Αυτά που ακούγονται κατά καιρούς δεν ξέρω για ποιο λόγο τα λένε ότι μου έγινε πρόταση, αλλά απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις για ένα μικρό ποσό. Ποτέ καμία πρόταση εξαγοράς δεν υπήρξε. Ποτέ καμία συζήτηση ή κάποιος εκπρόσωπος κάποιου ανθρώπου δεν ήρθε σ’ εμένα. Αν δω κάτι καλύτερο θα δώσω και ο ίδιος τη βοήθεια μου να συνεχίσει ο επόμενος. Μέχρι τότε όμως, ευτυχώς ή δυστυχώς θα συνεχίζουμε μαζί. Δεν είμαι των συχνών δηλώσεων και συνεντεύξεων για να διαψεύδω ό,τι λέγεται. Είμαι των έργων, που άλλοτε βοηθάνε, άλλοτε όχι.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x