Δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα από την σύσκεψη που έγινε προχθές για το Athens Alive, βάσει των όσων μεταφέρονται από τη στήλη του ο Βασίλη Βέργη στη Livesport.

Παρόντες στη σύσκεψη αυτή ήταν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, και ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, βασικός συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ διαπιστώνεται ότι χρειάζεται πολύ χρόνο για τις αλλαγές ακόμη και αυτές που έχει υπάρξει αποδοχή όπως η αύξηση του συντελεστή δόμησης από 0,4 σε 0,6.

Χρόνος και μάλιστα αρκετός θα χρειαστεί μέχρι και τη δημιουργία του Χωρικού Σχεδίου και την έγκριση του με σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

«Φαίνεται ότι υφίσταται διαφορά προσέγγισης του θέματος από την πλευρά των επενδυτών και του Δημοσίου. Οι «επενδυτές» του Athens Alive εκτιμούσαν ότι οι διαδικασίες για την έγκριση της αλλαγής στον συντελεστή δόμησης δεν θα ήταν χρονοβόρες», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

«Για την ώρα κρατάμε ότι και οι δυο πλευρές θέλουν το έργο και απομένει να δούμε ποιες είναι οι προτάσεις των ανθρώπων του Athens Alive μετά το Πάσχα όταν και επανέλθουν στ τραπέζι των συζητήσεων με τους κυβερνητικούς παράγοντες».