Αύξησε την ένταση και την διάρκεια των ασκήσεων της Παρασκευής στην Ξάνθη ο Κίκο Ραμίρεθ.

Στην διπλή προπόνηση της ημέρας, τόσο το πρωί όσο και νωρίς το απόγευμα, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της θρακιώτικης ομάδας ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας που περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης και τακτικής.

Η Ξάνθη προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου (23/11), με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, χωρίς να έχει στην διάθεσή της τους διεθνείς Καμαρά, Ντίρεσταμ, Φάκκη και Θυμιάνη. Ενώ τα ατομικά τους προγράμματα συνεχίζουν να ακολουθούν οι τραυματίες Μπαξεβανίδης και Φοσέ.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης των ακριτών, ο Χρήστος Λισγάρας παρέλαβε το βραβείο του MVP στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής, όπου συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις του κοινού που ψήφισε στον διαγωνισμό μας στο instagram.

Το ειδικό βραβείο παρέλαβε από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ηρακλή Ζυγού σε μία όμορφη γιορτή που στήθηκε στο γήπεδό του με πρωταγωνιστές τους μικρούς αθλητές που είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές με τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή.

TAGS: Ξάνθη