Stoiximan Super League

Χωρίς Κάστρο με Ατρόμητο η Ξάνθη

Την προετοιμασία της για το ματς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη ολοκλήρωσε η Ξάνθη, με μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκο Καραγεωργίου η απουσία του Κάστρο.

Η ενημέρωση της Ξάνθης

Την τελευταία της προπόνηση πραγματοποίησε η Xanthi FC ενόψει του εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής των Play Out. Η Ξανθιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την μικρής διάρκειας προετοιμασία της, με τον Ματίας Κάστρο να μην υπολογίζεται από τον Νίκο Καραγεωργίου, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Μετά το πέρας των ασκήσεων τακτικής και των τελειωμάτων φάσεων, το προπονητικό επιτελείο επέλεξε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή της για τον αγώνα της Τετάρτης (20:00) ενώ η τελική 20άδα θα γίνει γνωστή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας) με α’ βοηθό τον Ηλία Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Πρέβεζας), β’ βοηθό τον Αθανάσιο Κολοσιώνη (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), 4ο διαιτητή τον Φώτη Φωτιάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), διαιτητή VAR τον Ευστάθιο Γκορτσίλα και διαιτητή AVAR τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x