Europa League

Χωρίς νίκη οι ελληνικές ομάδες με τον διαιτητή του Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ

Ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ θα διευθύνει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ, όμως μέχρι τώρα δεν έχει φέρει… γούρι στις ελληνικές ομάδες, σε πέντε παιχνίδια που έχει οριστεί στο παρελθόν.

Υπό το βλέμμα του Μάικλ Όλιβερ θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο έμπειρος Άγγλος διαιτητής ορίστηκε να διευθύνει το ματς, έχοντας ως βοηθούς τους Στιούαρτ Μπαρτ και Σίμον Μπενετ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ντέιβιντ Κουτ.

Η προϊστορία του Όλιβερ σε ματς ελληνικών ομάδων δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την ΑΕΚ, αφού σε πέντε παιχνίδια που έχει σφυρίξει, τα τέσσερα από αυτά συνοδεύτηκαν με ήττα της ομάδας.

Μοναδικός που τη… γλίτωσε ήταν ο ΠΑΟΚ, στην ισοπαλία (2-2) με την Άλκμααρ στους ομίλους του Europa League, την περίοδο 2013-14.

Πέρυσι σφύριξε την ήττα (0-2)της ΑΕΚ από τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, ενώ στο παρελθόν έχει διευθύνει τα ματς: Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης 1-2 (14/15), Σπάρτα Πράγας-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (15-16) και Μπεσίκτας-Ολυμπιακός 4-1 (16-17).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x