Champions League

Ζ. Ζίβκοβιτς: «Δεν αξίζαμε τον αποκλεισμό»

Άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με βάση την εξέλιξη των δύο ματς με τους Ρώσους και ειδικά αυτό της Τούμπας.

Ο Κροάτης γκολκίπερ του «Δικεφάλου» τόνισε πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, στάθηκε στη σημασία των προκρίσεων επί Μπεσίκτας και Μπενφίκα, πιστεύει πως δεν έγιναν τα κραυγαλέα λάθη που στοίχισαν, όμως σίγουρα θα κοιτάξουν δουν τι έφταιξε και πιστεύει πως έδειξαν πως έχουν το επίπεδο για να βρεθούν κάποια στιγμή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: «Πρώτα απ'όλα, δεν θα μιλήσω για εμένα, είμαι εδώ για να δουλεύω σκληρά και μετά είναι επιλογή του προπονητή. Είμαστε "στρατιώτες" του ΠΑΟΚ.

Περάσαμε Μπενφίκα και Μπεσίκτας, μετά τα αφήσαμε πίσω αυτά τα παιχνίδια. Ήρθαν δύο δύσκολες αναμετρήσεις με την Κράσνονταρ, δεν αξίζαμε να χάσουμε και στα δύο παιχνίδια, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για τα λάθη που έγιναν: «Δεν θεωρώ ότι έχουν γίνει κραυγαλέα λάθη, σίγουρα θα κάνουμε μια ανάλυση για να δούμε τι έφταιξε, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν άψογοι, σε αυτά δεν ήμασταν, αλλά αποδείξαμε ότι έχουμε το επίπεδο για τη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x