Stoiximan Super League

Ζαγαρίτης: «Χάσαμε το μυαλό μας, έπρεπε να βάλουμε 3-4 γκολ»

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης έκανε ειδική μνεία στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι οι έξαλλοι πανηγυρισμοί ήρθαν λόγω της πίεσης.

Στα λάθη του Παναθηναϊκού στην άμυνα και την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση εστίασε ο Βασίλης Ζαγαρίτης μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αμέσως μετά το 2-2 απέναντι στον ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο νεαρός ακραίος αμυντικός επισήμανε πως ο ερχομός του Λάζλο Μπόλονι ενδεχομένως να αλλάξει και την ψυχολογία στο «στρατόπεδο» των «πράσινων»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζαγαρίτης:

Για το διάστημα που δεν τον υπολόγιζε ο Ντάνι Πογιάτος: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Προσπαθείς να δίνεις το 100% και να βελτιώνεσαι. Ο κ. Συλαϊδόπουλος με γνωρίζει, μου είπε πως με εμπιστεύεται και ήθελα να κάνω ένα καλό παιχνίδι για να του δείξω πως σωστά με επέλεξε».

Για το ματς: «Μερικές φορές χάνουμε το μυαλό μας. Ήμασταν σταθεροί στο πρώτο μέρος, μετά… χαθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε στην αρχή να βάλουμε τρία γκολ και μετά από κόρνερ δεχτήκαμε τέρμα».

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο:
«Ξέραμε πως μπορούμε να νικήσουμε. Στο δεύτερο είπαμε πως μπορούμε και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ο κόουτς μας είπε πως είναι χαρούμενος για αυτό που παρουσιάζουμε».

Για το γιατί δεν ήρθε η νίκη:
«Χάσαμε το μυαλό μας, είχαμε τρία λεπτά με σερί κόρνερ του ΟΦΗ. Ήταν λάθη ατομικά. Δε νομίζω πως ο ΟΦΗ δημιούργησε κάποια φάση παίζοντας από πίσω».

Για την κριτική αναφορικά με τους πανηγυρισμούς:
«Ξέραμε πως έπρεπε να νικήσουμε, γι’ αυτό πανηγυρίσαμε έξαλλα. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες έπρεπε να βάλουμε 3-4 γκολ».

Για το αν είναι δείγμα ανάκαμψης: «Σίγουρα. Δε θα σταθώ στην αλλαγή προπονητή, όλοι μας είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε, παίζουμε στον Παναθηναϊκό».

Για τον Λάζλο Μπόλονι: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, να αλλάξει η ψυχολογία μας, το πλάνο του θα το δούμε. Δε με ενοχλούν και μερικές φωνές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x