Europa League

Ζίβκοβιτς: «Συγκεντρωμένοι για αυτό που πρέπει να κάνουμε, εξαιρετική δουλειά στο σκάουτινγκ»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς χαρακτήρισε ξεχωριστό το αυριανό ματς του ΠΑΟΚ, δήλωσε «διαβασμένος» για την Αϊντχόφεν κι έπλεξε το εγκώμιο του τμήματος σκάουτινγκ.

Απόλυτα προετοιμασμένος είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, για να αντιμετωπίσουν αύριο το βραδυ στην Αϊντχόφεν, όπως τόνισε ο Σέρβος γκολκίπερ, εκπροσωπώντας τους στην σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου!

Παράλληλα, ο Ζίβκοβιτς… αποθέωσε το τμήμα σκάουτινγκ του «δικέφαλου του Βορρά» για το «διάβασμα» του αντιπάλου και ξεκαθάρισε πως το προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα ήταν διαφορετικό...

«Από την αρχή της σεζόν βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έτσι έχουμε πει. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και έχει τις δικές του στιγμές στον αγωνιστικό χώρο. Το τμήμα σκάουτινγκ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά πάνω στον αντίπαλο και εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Παίξαμε ήδη μια φορά απέναντι τους, αλλά όπως είπα και πριν κάθε αγώνας είναι διαφορετικός», είπε αρχικά ο Ζίβκοβιτς.

Και συμπλήρωσε: «Άλλος αγώνας ήταν στην Τούμπα και περιμένουμε διαφορετικό αγώνα αύριο. Είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό που πρέπει να κάνουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Το τέλος των αγώνων στον όμιλο είναι μακριά ακόμα, κοιτάμε μόνο τον αγώνα με την Αϊντχόβεν. Εμείς συγκεντρωνόμαστε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, είτε μιλάμε για αγώνα πρωταθλήματος, είτε για αγώνα για το Europa League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x