Πόλο

Έχασε από την Μπρέσια και αποκλείστηκε η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 10-6 από την Μπρέσια στον «τελικό» της πρωτιάς του Β2 ομίλου και έμεινε εκτός συνέχειας του Champions League πόλο.

Την ήττα από την Μπρέσια με 10-6, γνώρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Champions League, στον αγώνα που έκρινε την πρώτη θέση του Β2 ομίλου, η οποία οδηγεί στην διεκδίκηση του «εισιτηρίου» για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ δυνατά. Με την Μπρέσια να προηγείται δύο φορές και με τον ΝΟ Βουλιαγμένης να «απαντάει» άμεσα, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο οκτάλεπτο, ισόπαλες (2-2). Με ένα σερί 3-0, στο τέλος της δεύτερης περιόδου, οι Ιταλοί κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 3 τερμάτων στο ημίχρονο (6-3).

Η ομάδα του Λαιμού δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση, με την Μπρέσια να αυξάνει κι άλλο την διαφορά στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου (8-4). Ο ΝΟΒ προσπάθησε να αντιδράσει στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 10-6.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι Ιταλοί θεωρούνται από τις κορυφαίες ομάδες φέτος στην Ευρώπη και στην σύνθεσή τους έχουν δύο Έλληνες διεθνείς Υδατοσφαιριστές, τον Άγγελο Βλαχόπουλο και τον Δημήτρη Νικολαΐδη.

Πλέον η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (15/11,15.00) τον δεύτερο του Β1 ομίλου για τις θέσεις 3-4. Θυμίζουμε πως οι ομάδες που δεν θα συνεχίσουν στο Champions League, θα συνεχίσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο Euro Cup, με τις θέσεις κατάταξης να τους δίνουν πλεονέκτημα στην διοργάνωση.

Η τελική βαθμολογία του Β2 ομίλου
1. Μπρέσια 9
2. ΝΟ Βουλιαγμένης 6
3. Οραντέα 3
4. ΕΝΚΑ 0

*Η ΕΝΚΑ δεν ταξίδεψε στην Βουδαπέστη και έτσι οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, κέρδισαν τους 3 βαθμούς της νίκης, άνευ αγώνος με 10-0.

Τα οκτάλεπτα:
2-2, 4-1, 2-1, 2-2

Μπρέσια (Αλεξάντρο Μπόβο): Ντε Λούνγκο, Ντόλτσε, Πριεσιούτι 1, Λάζιτς 1, Μπαλζαρίνι, Νικολαΐδης, Ρεντζούτο, Καννέλα 4, Αλεσιάνι 2, Βλαχόπουλος 2, Ντι Σόμμα, Γκίττο, Ρόσσι.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα 1, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.

Διαιτητές: Ορτέγκα (Ισπανία), Τιότζο (Κροατία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x