Βόλεϊ

Πολυτιμότερος της πρώτης φάσης των πλέι οφ ο Κάπελας

Ο Γιώργος Κάπελας αναδείχτηκε MVP της πρώτης φάσης των πλέι οφ της Volley League της φετινής σεζόν.

Είναι η πρώτη ατομική διάκριση του λίμπερο της Κηφισιάς και ο συγκεκριμένος γίνεται ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής που λαμβάνει αυτήν τη διάκριση στα 32 του.

Στους τρεις αγώνες της πρώτης φάσης, ο Κάπελας σήκωσε όλο το βάρος των υποδοχών της ομάδας των βορείων πρααστίων. Στον πρώτο αγώνα στην Κυψέλη, που ο Παναθηναϊκός νίκησε την Κηφισιά 3-0 σετ, ο Κάπελας είχε 27 υποδοχές με ποσοστό 52% και 33% άριστες.

Στον δεύτερο αγώνα, όπου η Κηφισιά νίκησε 3-2 σετ στο Ζηρίνειο, ο Κάπελας πήρε 25 συνολικά υποδοχές με το ποσοστό του να είναι 64% και 44% άριστες.

Στον τρίτο αγώνα στην Κυψέλη, όπου κρίθηκε η πρόκριση της Κηφισιάς με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού, ο Κάπελας είχε 26 υποδοχές με 62% αποτελεσματικότητα και 27% άριστες χωρίς κανένα λάθος.

Είναι ο τέταρτος παίκτης της Κηφισιάς που λαμβάνει αυτήν τη διάκριση τη φετινή σεζόν μετά τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη την 20ή αγωνιστική, τον Tέιλορ Χαντ τη 17η αγωνιστική και τον Ντούσαν Λόπαρ τη 13η αγωνιστική.

Επίσης, είναι η 26η φορά που παίκτης της Κηφισιάς αναδεικνύεται MVP από τότε που η ομάδα του ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.


Η DREAM TEAM Α΄ΦΑΣΗΣ ΠΛΕΪ ΟΦ VOLLEY LEAGUE 2018-19
Πασαδόρος: Δημήτρης Νικολάκης (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

Διαγώνιος: Γκάβιν Σμιτ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Ακραίοι: Τίμεν Λάανε (Ολλανδία, Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Εβάντρο Ντιάζ Σόουζα (Βραζιλία, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)

Λίμπερο: Νικήτας Εφραιμίδης (Π.Α.Ο.Κ.)

Κεντρικοί: Ντούσαν Λόπαρ (Σερβία, Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Αλεξάνταρ Οκολιτς (Σερβία, Π.Α.Ο.Κ.)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x