Χάντμπολ

«Προαγωγή» για Μαυροσαββίδου στον ΠΑΟΚ

Στην πρώτη ομάδα του γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Στέλλα Μαυροσαββίδου.

«Προαγωγή» στον ΠΑΟΚ για τη Στέλλα Μαυροσαββίδου. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την άνοδο της 16χρονης δεξιάς εξτρέμ στην πρώτη ομάδα των νταμπλούχων Ελλάδος για την επόμενη σεζόν, ώστε να ενισχύσει τις «ασπρόμαυρες» στην επίθεση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών ανακοινώνουν τη συνέχιση της παρουσίας της αθλήτριας, Στέλλας Μαυροσαββίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη το 2004, η Στέλλα Μαυροσαββίδου προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται ως δεξιά εξτρέμ.

Μετά τη συμφωνία συνέχισης της παρουσίας της, η Στέλλα Μαυροσαββίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος, μετά από δέκα χρόνια στις ακαδημίες της ομάδας, θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω στο γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ. Είναι ξεχωριστή η εμπειρία να παίζεις δίπλα σε πολύ καλές και έμπειρες αθλήτριες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την ευκαιρία που μου δίνουν να μπω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x