Πόλο

Προβάδισμα στο ρελαντί για Ολυμπιακό

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Ολυμπιακός νίκησε 10-3 τον Εθνικό στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στον πρώτο πειραιώτικο ημιτελικό της Α1 πόλο ανδρών και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 10-3 τον Εθνικό στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της Α1 πόλο ανδρών και έκανε το 1-0 στη σειρά, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης την ερχόμενη Παρασκευή, όπου με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» προκρίνονται στον τελικό.

Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στα μισά του πρώτου οκταλέπτου. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, έμεινε χωρίς γκολ για 22’, λόγω της άμυνας του Ολυμπιακού και των επεμβάσεων των Πάβιτς και Ζερδεβά. Έτσι, ο Φουντούλης πέτυχε τα πέντε από τα έξι γκολ του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, που ολοκληρώθηκε με 6-1.

Ο Ολυμπιακός έφτασε το σερί του στο 8-0 στο τρίτο οκτάλεπτο και το σκορ στο 8-1. Οι πολλές αλλαγές από τον Θοδωρή Βλάχο έφεραν στο ρελαντί το 10-3.


Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 2-0, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 2, Κάκαρης 1, Χαλυβόπουλος, Ζερδεβάς

Εθνικός: Καραμπέτσος, Τζωρτζής, Ματθαίου, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής 1, Λιαπάκης, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x