Στα Γιάννενα, η Παναγιώτα Δόση βρήκε τις κατάλληλες για εκείνη συνθήκες προετοιμασίας για τον κλειστό στίβο και την παρουσία της στους πρώτους αγώνες το 2021.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του ύψους περνάει τον μεγαλύτερο χρόνο της εβδομάδας στην ηπειρωτική πρωτεύουσα, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά, ενώ δύο φορές την εβδομάδα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή της.

«Μπορεί να χρειάζεται να κάνω κάποια χιλιόμετρα μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο νομίζω πως το πρόγραμμα μου έχει στηθεί καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Ο βασικός όγκος δουλειάς βγαίνει στα Γιάννενα, όπου οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, καθώς υπάρχει και κλειστή αίθουσα την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε», εξήγησε η νεαρή άλτρια, συμπληρώνοντας πως:

«Στόχος μου είναι να πηδήξω ψηλά τη νέα χρονιά. Θα κάνω την αρχή στον κλειστό, ωστόσο στόχος είναι να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τον Μάιο, όπου ξεκινούν οι πρώτοι αγώνες του καλοκαιριού».

Η Δόση τη νέα χρονιά θα ανήκει στην κατηγορία γυναικών Κ23 και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, (8-11/7).

«Ο στόχος είναι να πηδήξω ψηλά. Αν πάει καλά, κοιτάμε και για μεγαλύτερες διοργανώσεις. Η χρονιά έχει πολλές αγωνιστικές προκλήσεις. Σε κάθε περίπτωση, το Ευρωπαϊκό Κ23 αποτελεί μεγάλο στόχο», κατέληξε η Δόση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube