Στίβος

Πάει Σιέρα Νεβάδα η Ειρήνη Βασιλείου

Την προετοιμασία της για τους αγώνες του κλειστού στίβου συνεχίζει η Ειρήνη Βασιλείου, αφού δεν αφήνει την πανδημία του κορωνοϊού να την επηρεάσει.

Η Ειρήνη Βασιλείου βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και για δύο εβδομάδες θα γυμναστεί στο προπονητικό κέντρο της Σιέρα Νεβάδα, εκεί όπου ευελπιστεί να βάλει τις βάσεις για το 2021. Οι αγώνες του χειμώνα και η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι ο βασικός στόχος της πρωταθλήτριας των 400 μέτρων, που την περασμένη χειμερινή σεζόν έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις.

«Πρέπει να μάθουμε σε αυτές τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, λόγω του ιού, για αρκετό καιρό ακόμη. Είτε ήμουν στην Ελλάδα, είτε εδώ, αυτό που απαιτείται είναι να προσέχω. Γενικά, το προπονητικό κέντρο έχει λίγο κόσμο, ενώ τηρούνται αυστηρά υγειονομικά μέτρα.

Μένω σε ξενώνα που είναι μέσα στο κέντρο και βγάζω τη μάσκα μου μόνο όταν κάνω προπόνηση», τόνισε η Κρητικιά σπρίντερ.

Η 30χρονη τον περασμένο χειμώνα προπονήθηκε για μεγάλο διάστημα στην Αυστρία με εξαιρετικά για εκείνη αποτελέσματα, αφού βελτίωσε τα ρεκόρ της στα 60, 200 και 400 μέτρα, ωστόσο έχασε την ευκαιρία να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες, εξαιτίας όσων συνέβησαν με την πανδημία και την ακύρωση των κορυφαίων διεθνών διοργανώσεων.

Παρόλα, αυτά η Βασιλείου το καλοκαίρι έδωσε το «παρών» στη σύντομη εγχώρια σεζόν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x