Gossip

«Προκαλεί» αρνητικά η Χεορχίνα που πήγε για ψώνια εν μέσω καραντίνας

Καταιγισμό αρνητικών σχολίων δέχθηκε η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού επέλεξε να πάει για ψώνια σε εμπορικό κέντρο στη Μαδέρα, εν μέσω καραντίνας.

Πρωταγωνίστρια αρνητικών σχολίων στα social media έγινε η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, που αποφάσισε να πάει για ψώνια στη μέση της κρίσης του κορωνοϊού και εν μέσω καραντίνας. Φωτογράφοι την «συνέλαβαν» σε εμπορικό κέντρο στην Φουνσάλ, στην Μαδέρα, συνοδευόμενη από τα μέλη ασφάλειάς της.

Η Χεορχίνα ήθελε να επωφεληθεί από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης για να κάνει τις αγορές της, κάτι που δεν είδαν με καλό μάτι οι ακόλουθοί της, μεταξύ των οποίων και εκατομμύρια Πορτογάλοι που μένουν στο σπίτι.

Το ζευγάρι έφτασε στην πατρίδα του παίκτη στις 9 Μαρτίου και από τότε έχει καταφύγει στο νησί της Μαδέρα λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ειδικά στην Ιταλία, όπου αγωνίζεται. Ωστόσο, αν και έχουν συμβουλεύσει τα εκατομμύρια των οπαδών τους να παραμείνουν στο σπίτι, φαίνεται ότι η σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους ήταν η πρώτη που δεν τήρησε τις συμβουλές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x