Χάντμπολ

Προπονήθηκε στη Μάλτα ο ΠΑΟΚ

Ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στην Καβαλιέρι την Παρασκευή, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στη Μάλτα.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις χαντμπολίστριες του ΠΑΟΚ στη διάθεσή του στην προπόνηση της Πέμπτης, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Καβαλιέρι στη Μάλτα την Παρασκευή για τον τρίτο γύρο του EHF Cup.

Το πρόγραμμα περιείχε προπόνηση καθορισμένης έντασης, με ειδικό ασκησιολόγιο, προσαρμοσμένο στην αποχή από τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στην ταλαιπωρία του ταξιδιού.

Ευχάριστο ήταν το γεγονός πως τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούσαν οι «ασπρόμαυρες» στην περίοδο της διακοπής, είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, η 14μελής αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τις: Μαρία Όλιατς, Εμμανουέλα Τσικνάκη, Νταϊάνα Γιοβανόφσκα, Ευγενία Σαμολαδά, Γιοβάνα Στογιάνοβιτς, Μαρία Νίκολιτς, Αγνή Ζυγούρα, Ραφαέλα Καραχαρίση, Βάσια Γκάτζιου, Δήμητρα Μπατζαρακούδη, Μαρία Χατζηπαρασίδου, Αναστασία Παναγιωτίδου, Μαρία Μεντεσίδου, Αβραμίνα Σεβδίλη

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής στο γήπεδο του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x