Ο Δημήτρης Πελεκίδης βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις χαντμπολίστριες του ΠΑΟΚ στη διάθεσή του στην προπόνηση της Πέμπτης, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Καβαλιέρι στη Μάλτα την Παρασκευή για τον τρίτο γύρο του EHF Cup.

Το πρόγραμμα περιείχε προπόνηση καθορισμένης έντασης, με ειδικό ασκησιολόγιο, προσαρμοσμένο στην αποχή από τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στην ταλαιπωρία του ταξιδιού.

Ευχάριστο ήταν το γεγονός πως τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούσαν οι «ασπρόμαυρες» στην περίοδο της διακοπής, είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, η 14μελής αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τις: Μαρία Όλιατς, Εμμανουέλα Τσικνάκη, Νταϊάνα Γιοβανόφσκα, Ευγενία Σαμολαδά, Γιοβάνα Στογιάνοβιτς, Μαρία Νίκολιτς, Αγνή Ζυγούρα, Ραφαέλα Καραχαρίση, Βάσια Γκάτζιου, Δήμητρα Μπατζαρακούδη, Μαρία Χατζηπαρασίδου, Αναστασία Παναγιωτίδου, Μαρία Μεντεσίδου, Αβραμίνα Σεβδίλη

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής στο γήπεδο του αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.