Γενικά

Πρόταση για κολυμβητήριο και άλλα ανοιχτά γήπεδα στο ΣΕΦ στην Περιφέρεια Αττικής

Η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πρότεινε την κατασκευή ενός κολυμβητηρίου και άλλων ανοικτών γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού.

Μια πρόταση για την ανάπτυξη του περιβάλλοντα χώρου του ΣΕΦ κατέθεσε σήμερα η πρόεδρος του κλειστού, Χριστινα Τσιλιγγίρη στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη σε συνάντηση που είχαν.

Η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πρότεινε την κατασκευή ενός κολυμβητηρίου και άλλων ανοικτών γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού. Κάτι που θα αναβαθμίσει αρκετά τις παροχές αλλά και την περιοχή γενικότερα, η οποία θα έχει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο συνυπολογίζοντας και το Καραϊσκάκη.

«Αναλύσαμε εκτενώς για τους τρόπους και τις προτάσεις επαναπροσδιορισμού και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στο ΣΕΦ με έμφαση στον περιβάλλοντα χώρο. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αποτελεί έναν εμβληματικό χώρο αθλητισμού και με δεδομένη τη γεωγραφική του θέση, πρέπει να δοθεί έμφαση σε δράσεις αναβάθμισης του, με στόχο να αποτελέσει μέρος του συνόλου της ανάπλασης που είναι σε εξέλιξη στο παραλιακό μέτωπο.Θα συμβάλλουμε στην αξιοποίηση εμβληματικών αθλητικών χώρων της Αττικής προς όφελος των πολιτών και της αναπτυξιακής δυναμικής των τοπικών κοινωνιών», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης.

Από την πλευρά της η Χριστίνα Τσιλιγγίρη ανέφερε... «Παρουσιάσαμε ένα σχέδιο δράσης με στόχευση τις χρήσεις αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, το οποίο θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του Οργανισμού, αλλά και μελέτες για την υλοποίηση έργων με τη συνεργασία της Περιφέρειας. Επί παραδείγματι, έργων όπως η δημιουργία ενός κολυμβητηρίου και λοιπών ανοιχτών γηπέδων τα οποία θα μπορούσαν να συμβάλουν στη συνολική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και να αποτελέσουν μέρος της συνολικής εν’ εξελίξει ανάπλασης του παραλιακού μετώπου. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ακούσαμε τη βούληση του κ. Πατούλη για συμβολή της Περιφέρειας στην αξιοποίηση εμβληματικών αθλητικών χώρων της Αττικής, στους οποίους περιλαμβάνεται και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προς όφελος των πολιτών και της αναπτυξιακής δυναμικής των τοπικών κοινωνιών. Ευελπιστούμε πως, με δεδομένο το ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη, όπως αυτό εκφράστηκε στη μεταξύ μας συνάντηση, όσα συζητήθηκαν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και την αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x