Προτεινόμενα

Novileague: Προσφορά* τριημέρου | 300 ευρώ στους νικητές

H δεύτερη εβδομάδα της 2ης περιόδου στην ανανεωμένη Novileague ξεκινά…

Το προσεχές ευρωπαϊκό τριήμερο, εκτός από μεγάλες αναμετρήσεις, κρύβει και μία νέα προσφορά* στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, με 300€ για τους νικητές!

Στην εβδομαδιαία διάταξη της Novileague συναντάμε τα εξής παιχνίδια, από το πρόγραμμα σε Champions League και Europa League: Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι, Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης, Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Απόψε στο ουδέτερο Βουκουρέστι η Ατλέτικο υποδέχεται την Τσέλσι (22:00). Μπορεί οι Μαδριλένοι να μην έχουν την… άνεση της έδρας τους, ωστόσο η «Αρένα Νατσιονάλα» τους προκαλεί ευχάριστες αναμνήσεις! Πίσω στο 2012, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατέκτησε τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της στην συγκεκριμένη αρένα, κερδίζοντας με 3-0 την Μπιλμπάο στο τελικό του Europa League.

Επιστροφή στο παρόν. Οι «ροχιμπλάνκος» παρουσιάζουν σημάδια κάμψης στην απόδοσή τους εσχάτως (1-2-1), βλέποντας τους διώκτες τους στο πρωτάθλημα να πλησιάζουν (+3). Μάλιστα, ενόψει Τσέλσι καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ από την πρώτη ήττα μέσα στο 2021 (2-0 από Λεβάντε) και τις απουσίες που προέκυψαν (Καράσκο, Χιμένεθ).

Οι Λονδρέζοι από την στιγμή που ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ παραμένουν αήττητοι (5-2-0), βελτιώνοντας σημαντικά την αμυντική εικόνα τους (5/7 μηδέν παθητικό). Ένας θετικός οιωνός για τους «μπλε», είναι ο πρόσφατος απολογισμός τους σε εκτός έδρας παιχνίδια στο Champions League κόντρα σε Ισπανούς, όπου αριθμούν 4 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα!

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:


  • Ατλέτικο εναντίον Άγγλων (σκορ ανεξαρτήτως έδρας): 1-1 (8), 1-0 (7)

  • Τσέλσι εναντίον Ισπανών (σκορ ανεξαρτήτως έδρας): 1-1 (8), 1-2 (6)

  • Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Σουάρες (16), Γιορέντε (9), Φέλιξ (9) – Εϊμπραχαμ (12), Ζιρού (10), Βέρνερ (10)

  • Πιο συχνά σκορ στο Champions League: 0-2 (14), 2-1 (13), 2-0 (12), 1-2 (12)


Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x