Stoiximan Super League

Πρώτα η Πλατεία

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, όπου απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο, και μετά θα σκεφτεί το παιχνίδι με την Άντερλεχτ για το Champions League.

Το αήττητο σερί του στη Σούπερ Λίγκα, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες μετά το «Χ» στο Αγρίνιο, θέλει να διευρύνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (20:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πάντα πριν από αγώνες για την Ευρώπη, όπως για παράδειγμα το κρίσιμο ματς κόντρα στην Άντερλεχτ, υπάρχει η πιθανότητα μία ομάδα να μην είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις που έχει για το πρωτάθλημα.

Αυτό θέλουν να αποφύγουν σήμερα οι Πειραιώτες και το τόνισε για ακόμη μία φορά ο Μίτσελ στους παίκτες του. «Το σημαντικό παιχνίδι είναι με τον Πανιώνιο, αυτό μας ενδιαφέρει και όχι αυτό με την Αντερλεχτ», ήταν το μήνυμα του Ισπανού.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 50χρονος τεχνικός έδωσε «ανάσες» στο Κύπελλο Ελλάδας σε αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια των νταμπλούχων Ελλάδας και σήμερα θα χρησιμοποιήσει τους «βασικούς».

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Σάμαρης και Εντινγκά, έχοντας στα πλάγια τους Βάις και Ολαϊτάν (ή Κάμπελ). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μήτρογλου και Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Τσόρι, Ιμπαγάσα, Μεντζανί, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο και Σέποβιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Μασάντο και Γιαταμπαρέ, όπως και οι ανέτοιμοι Μπονγκ και Τόρες.

Προϊστορία

Αήττητος από το 2001-02 είναι ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος έχει μόλις 6 νίκες έναντι 30 των «ερυθρολεύκων», ενώ υπάρχουν και 16 ισοπαλίες.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

15/12/12 Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-2 (25' Αραβίδης - 31' (αυτ) Σπυρόπουλος, 82' Τζεμπούρ)
23/10/11 Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-3 (33', 67' Τζιμπούρ, 43' Μιραλάς)
27/02/11 Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1 (68' Σβέρκος - 43' Μιραλάς)
31/01/10 Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-1 (7΄ Ντάρμπισιρ)
22/03-2009 Πανιώνιος-Ολυμπιακός 2-3 (45' Λοουράνσο, 51' Γκονσάνγκα - 22' Νταρμπισάιρ, 61' Τζόρτζεβιτς, 72' Ντουντού)

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x