Χάντμπολ

«Πρώτη» για το χάντμπολ του Ολυμπιακού

Την προετοιμασία της για τη σεζόν 2020-2021 ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» χαντμπολίστες γυμνάστηκαν για πρώτη φορά τη Δευτέρα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του Νέναντ Κλιάιτς, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Οι νεοαποκτηθέντες Βύρων Παπαδόπουλος και Νίκος Πασσιάς έδωσαν το «παρών», όπως και ο προερχόμενος από τους Εφήβους της Ακαδημίας, Αλέξανδρος Κουκουλάς.

Όσον αφορά τους, επίσης, νεοαποκτηθέντες Μάρκο Κόμπετιτς, Ζάρκο Τσούριτς, Γιόσιπ Ζάγια και Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς θα ενσωματωθούν μέσα στην εβδομάδα στο πρόγραμμα, αφού παραμένουν σε υποχρεωτική προληπτική καραντίνα για τον κορωνοϊό.

Την Τρίτη, οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και την Τετάρτη θα υποβληθούν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου.

Αναλυτικά, το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν έδωσαν οι: Κώστας Τσιλιμπάρης, Βύρων Παπαδόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Πέτρος Κανδύλας, Άγγελος Τσίλης, Μάρκο Τερλέτσκι, Θοδωρής Δεληχρήστος, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Στέφανος Μιχαηλίδης και Αλέξανδρος Κουκουλάς

Ο Νέναντ Κλιάιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία μας για την νέα σεζόν με μια χαλαρή προπόνηση. Ωστόσο, σταδιακά θα ανεβάσουμε σταδιακά τους ρυθμούς και, ενώ περιμένουμε να ενσωματωθούν σε 2-3 ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα οι Κόμπετιτς, Τσούριτς, Ζάγια και Μιλοβάνοβιτς.

Θα ακολουθήσουν τα εργομετρικά και οι ιατρικές εξετάσεις και μόλις συγκεντρωθεί όλη η ομάδα θα αρχίσουμε το "χτίσιμο" για τη νέα σεζόν. Μια σεζόν που ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένη και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x