Γενικά

Πρώτη νίκη για Ρηνιώτη στη φετινή Α1 πινγκ πονγκ της Ιταλίας

Στους πρώτους επίσημους αγώνες τους για το νέο έτος οι Έλληνες «ξενιτεμένοι» στην επιτραπέζια αντισφαίριση είχαν δράση και το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Κατερίνα Τόλιου αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο στις κορυφαίες κατηγορίες σε Γερμανία και Ιταλία αντίστοιχα και ο Τάσος Ρηνιώτης μετείχε στη δεύτερη αγωνιστική, επίσης, της ιταλικής Α1 πινγκ πονγκ. Οι ομάδες τους υπέστησαν ήττες, πάντως η καλή είδηση είναι ότι άνοιξε γρήγορα …λογαριασμό στη φετινή πρώτη κατηγορία της Ιταλίας ο Ρηνιώτης.

Για τη 15η αγωνιστική της Bundesliga η Γκρενζάου του Σγουρόπουλου γνώρισε νέα ήττα και παραμένει τελευταία και σε θέσεις υποβιβασμού. Στην Ιταλία, η Εσπεντίτο του Ρηνιώτη στους άνδρες και η Νορμπέλο της Τόλιου στις γυναίκες έχουν πια από δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες και αναζητούν ακόμα τους πρώτους τους βαθμούς.

Στην Α1 ιταλική κατηγορία των ανδρών, η Εσπεντίτο έδωσε τον δεύτερο αγώνα της και γνώρισε, ως φιλοξενούμενη, την ήττα με 4-1 από τη Βερτζουόλο. Ο Ρηνιώτης ήταν εκείνος που σημείωσε το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα από τη Νάπολη. Σε ντέρμπι με τον Ιταλό Αντρέα Πούπο επικράτησε με 3-2 σετ και προσωρινά «έβαλε» ξανά στο ματς την Εσπεντίτο, μειώνοντας σε 2-1.

Να σημειωθεί ότι στο καθοριστικό πέμπτο σετ ο πρωταθλητής Ελλάδας του 2017 έχασε τέσσερα ματς μπολ, αργότερα έσωσε ένα και τελικά επικράτησε με 15-13!

Στην Α1 κατηγορία των γυναικών, η Νορμπέλο έχασε στην έδρα της 4-1 σετ από την Μπανιολέζε. Η Τόλιου αγωνίστηκε στο τρίτο επιμέρους ματς, έδωσε γερή αναμέτρηση με την Τιαν Γινγκ, αθλήτρια κινεζικής καταγωγής, και κάμφθηκε με 3-1 σετ.

Στην Bundesliga, η Γκρενζάου δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στην ανωτερότητα της Οχσενχάουζεν και ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 σετ. Από τη θέση 1 της ομάδας του ο Σγουρόπουλος αντιμετώπισε δεύτερη φορά φέτος τον σπουδαίο Γάλλο Σιμόν Γκοζί και κάμφθηκε με 3-0 σετ.

Η Γκρενζάου βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης με μόλις 2 βαθμούς μαζί με τη Χόμπουργκ. Για τη 16η αγωνιστική, συναντά την Πέμπτη εκτός έδρας την Ποστ Μουλχάουζεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x