Χάντμπολ

Ψάχνει τερματοφύλακα η ΑΕΚ

Τον αντικαταστάτη του Γιουνούς Οζμουσούλ αναζητάει η ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει το ξαφνικό διαζύγιο με τον Τούρκο τερματοφύλακα.

Τερματοφύλακα αναζητάει το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, μετά από όσα έγιναν με τον Γιουνούς Οζμουσούλ, που θεωρείται οριστικά παρελθόν για το σύνολο.

Σύμφωνα με την «Ώρα για σπορ», η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση χτενίζει την αγορά για να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τούρκου γκολκίπερ, αφού το κενό που αφήνει το ξαφνικό διαζύγιο είναι μεγάλο.

Παρότι η ενδιάμεση μεταγραφική περίοδος ξεκινάει τον Ιανουάριο, υπάρχει το δικαίωμα αντικατάστασης ενός κοινοτικού και ενός μη κοινοτικού παίκτη ως τις 31 Ιανουαρίου.

Όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, ο παίκτης που αντικαθίσταται θεωρείται αμέσως ανενεργός και δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί ξανά στην ίδια ομάδα.

Πάντως, το θέμα απόκτησης τερματοφύλακα πιέζει πάρα πολύ την ΑΕΚ, αφού στο ματς με τον Διομήδη θα αγωνιστεί ο Ιγκόρ Άρσιτς, ο οποίος, όμως, στις 18/11 θα υποβληθεί σε επέμβαση για πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x