Βόλεϊ

Ράπτης στο sport-fm.gr: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, όλα είναι στο χέρι μας»

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ράπτης, μίλησε στο sport-fm.gr μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και τη νίκη του «τριφυλλιού» με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Volley League.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ με 3-0 σετ, ο ακραίος του «τριφυλλιού», Αλέξανδρος Ράπτης, ανέφερε πως η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, ενώ σχολίασε και το νέο απόκτημα της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, Βόγιν Τσάτσιτς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Ράπτης στο sport-fm.gr και στην Αναστασία Βοσνάκη:

«Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο του Κυπέλλου, τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι αλλιώς γιατί είναι νοκ-άουτ. Σήμερα ήταν ένας άλλος ΟΦΗ, πιο προπονημένος. Εμείς δείξαμε αυτό που έπρεπε, ήμασταν σοβαροί και πήραμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε».

Για τον ΠΑΟΚ και αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι μοιράζονται την 2η θέση:

«Δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο, ούτε και η ομάδα μου, εύχομαι να μην φτάσουμε στο σημείο να εξαρτόμαστε από συνδυασμό αποτελεσμάτων και πιστεύω ότι όλα τα αποτελέσματα είναι στο δικό μας χέρι και στην δική μας απόδοση».

Για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού τον Βόγιν Τσάτσιτς:

«Έχουμε βρεθεί ως αντίπαλοι σε αγώνα με τις εθνικές, εκείνος με του Μαυροβουνίου και εγώ με της Ελλάδας. Είναι ένα ποιοτικός παίκτης που έχει παίξει σε μεγάλα σωματεία και εννοείται πως θα βοηθήσει σε όποια θέση και να παίξει και σίγουρα είναι μια καλή προσθήκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x