Recommendations

Μαρκ Σπιτς στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Η πληγή της ήττας είναι πιο επώδυνη από τη χαρά της νίκης»

Το 2003 βρέθηκε στην Ελλάδα ο Μαρκ Σπιτς και είχα την χαρά να συναντηθώ μαζί του στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης για μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Active by SportFM.

Αύγουστος του 1972 οι Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονται στο Μόναχο και ένα παλικάρι από την Αμερική στην πισίνα, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο κατακτώντας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά χρυσά μετάλλια! Ο Μαρκ Σπιτς περνάει στη σφαίρα του μύθου και το όνομα του γίνεται συνώνυμο της κολύμβησης.

Το 2003 βρέθηκε στην Ελλάδα ο Μαρκ Σπιτς και είχα την χαρά να συναντηθώ μαζί του στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης για μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Active by SportFM. Την μεταφέρω αυτούσια γιατί έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως σκεφτόταν και τι πίστευε για το μέλλον και για το ποιος μπορούσε να σπάσει το ρεκόρ του, κάτι το οποίο τελικά έγινε από τον Μάικλ Φελπς.

Μου είχε πει πολλά κι εκπληκτικά, μιλώντας για την νίκη και την ήττα, μιλώντας για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πιστέψει στις δυνατότητες του και φυσικά μου επιβεβαίωσε την εκπληκτική ιστορία που κυκλοφορούσε, πως ο άνθρωπος που το έμαθε κολύμβηση απλά δεν ήξερε να… κολυμπάει!

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x