Ισπανία

Ρονάλντο: «Κουράζει το θέμα με τον Κασίγιας»

Θέση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Ίκερ Κασίγιας και τις αντιδράσεις μερίδας οπαδών για τον Ισπανό τερματοφύλακα πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Έλσε, στο πλαίσιο της 5ης – εμβόλιμης αγωνιστικής της Primera Division, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ από τα πέντε της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για αρκετά πράγματα μετά τη λήξη του αγώνα, αλλά εκείνα που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τα όσα είπε για τον Ίκερ Κασίγιας και τις φήμες που έχουν προκύψει για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος της «βασίλισσας της Ευρώπης»

για το παιχνίδι με την 'Ελτσε

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε κάπως άσχημα, έκανα το πέναλτι, αλλά είχαμε καλή αντίδραση με δύο συνεχόμενα γκολ. Το να βάζεις τέσσερα γκολ είναι πολύ δύσκολο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που μου έδιναν την μπάλα για να σκοράρω».

για τα τέσσερα γκολ που σημείωσε

«Το έχω κάνει άλλες δύο ή τρεις φορές. Είναι αποτέλεσμα της ομάδας. Μου βγήκαν αυτά που έκανα και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν τόσο».

για το πέναλτι που του καταλογίστηκε

«Αν και διαμαρτυρήθηκα στο διαιτητή, ήταν πέναλτι, πρέπει να το ομολογήσω. Δεν το περίμενα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αλλά ήταν μια σωστή απόφαση του διαιτητή».

για το debate Κασίγιας-Νάβας

«Δεν χρειάζεται να μιλάμε κάθε φορά για τα ίδια πράγματα. Ο Ίκερ και ο Κέιλορ είναι η καλύτεροι τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Αυτό το θέμα πια αρχίζει να κουράζει. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Ο κόσμος θα καταλάβει πως ο Ίκερ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο».

για τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Αγγλία και τη Γιουνάιτεντ:

«Όλα είναι φήμες, μιλούν για το μέλλον μου. Το μέλλον μου είναι η Ρεάλ. Είμαι χαρούμενος εδώ. Η σεζόν πάει πολύ καλά και δεν θα μιλήσω για το μέλλον μου, δεν έχει νόημα».

για το αν χρειάζεται ξεκούραση:

«Είμαστε στην αρχή της σεζόν, αυτό που θέλω είναι να παίζω προκειμένου να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και ρυθμό. Όταν έρθουν τα κατάλληλα παιχνίδια θα ξεκουραστώ, αλλά τώρα ακόμα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Θέλω να συνεχίσω για να είμαι καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x