Αγγλία

«Μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το Γουέμπλει»

Την πίστη πως η Λίβερπουλ μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ στο Γουέμπλει εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο «Sky Sports».

Η Λίβερπουλ μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Τσέλσι και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ στο Γουέμπλει, όπως δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς μετά το παιχνίδι με τους Λονδρέζους στο Άνφιλντ.

Κρατώντας την εικόνα που είχαν οι «κόκκινοι» στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης, ο Ιρλανδός προπονητής δήλωσε:

«Πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι (στην Τσέλσι) με την ισοπαλία γιατί σίγουρα αξίζαμε την νίκη. Πιστεύω πως ήμασταν φανταστικοί και η εμφάνισή μας ήταν υψηλού επιπέδου. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς για εμάς έκαναν μια προσπάθεια και πέτυχαν ένα τέρμα. Μάλιστα, το πέτυχαν από πέναλτι.

Ήμασταν πολύ καλοί στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά μας έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Πραγματοποιήσαμε φανταστική εμφάνιση και περιμένουμε τον επαναληπτικό. Περιμένουμε την Τσέλσι να παίξει πιο ανοιχτά στην έδρα της και αυτό βολεύει περισσότερο το στυλ παιχνιδιού μας. Έχουμε την δυνατότητα να πετύχουμε μια ανάλογη εμφάνιση και έχω πίστη στην ομάδα
».

Για τη διαιτησία και τις αποφάσεις της στο παιχνίδι, υπογράμμισε: «Είναι απογοητευτικό να μην κερδίζουμε πέναλτι στο χέρι που έκανε ο Ντιέγκο Κόστα. Ο τερματοφύλακάς τους ήταν καταπληκτικός, αλλά ήρθε σε επαφή το χέρι του με τη μπάλα εκτός περιοχής».

Επιμέλεια: Σταύρος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x