Champions League

Σάντος: «Μεγάλες δυνατότητες ο Ολυμπιακός»

Την άποψη ότι η Μπενφίκα θα έχει δύσκολο βράδυ αύριο στο «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος στην «Α Bola».

Δεν θα είναι εύκολο το έργο της Μπενφίκα στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο από κόσμο «Καραϊσκάκη», όπως δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος στην «Α Bola».

«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες τη φετινή σεζόν», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει την Μπενφίκα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος στην «Α Bola»

Για το γεγονός ότι θα βρεθεί στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη»

«Θα το κάνω για λόγους που αφορούν την Εθνική, δεδομένου ότι πολλοί παίκτες που θα αγωνιστούν μπορεί να φανούν χρήσιμοι για τους δύο αγώνες μπαράζ με την Ρουμανία. Από εκεί και πέρα, θα δω και τον αγώνα ως θεατής».

Για τις διαφορές που υπάρχουν με το πρώτο ματς στο «Ντα Λουζ»

«Είναι καλή η κατάσταση του καιρού στην Αθήνα και αυτή είναι η πρώτη και κύρια προϋπόθεση για να γίνει ένα καλό ματς σε σχέση με το παιχνίδι στη Λισαβόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο της προηγούμενης μεταξύ τους αναμέτρησης υπήρξε ο κατακλυσμός και δεν μπορούσε να γίνει ωραίο ματς. Στην Αθήνα, τώρα υπάρχει ένα ζήτημα για το γήπεδο και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Η πίεση των οπαδών του θα είναι τεράστια, όπως συμβαίνει σε κάθε ματς, και το έργο της Μπενφίκα δεν θα είναι εύκολο».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι «αετοί»

«Κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Champions League, όπως η Μπενφίκα, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε περιβάλλον και οποιαδήποτε ομάδα. Επομένως, δεν θα δούμε το ποδόσφαιρο που έχουμε συνηθίσει με την Μπενφίκα του Ζεσούς».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού

«Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να περιμένουμε το χειρότερο. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες τη φετινή σεζόν. Μην ξεχνάμε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει την Μπενφίκα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει. Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως αν πάρουν τους τρεις βαθμούς θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο, πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x