Τένις

Σάκκαρη: «Κανένας δεν ήθελε να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ανακουφισμένη από την απόφαση για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη

Ανακουφισμένη από την απόφαση για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη η οποία πάντως παραδέχθηκε ότι έχει στόχο ένα μετάλλιο σε αυτούς όταν με το καλό διεξαχθούν...

Αναλυτικά τα όσα είπε στην MEGA SPORTS WEEKEND

Για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και το στόχο της που είναι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο:

«Κανένας αθλητής δεν ήθελε να συμμετάσχει κάτω από αυτές τις συνθήκες, υπάρχει φόβος να ταξιδέψει , πόσω μάλλον όταν γίνεται σε μία ασιατική χώρα. Εγώ ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση φέτος, πιστεύω ότι θα είμαι και του χρόνου, δεν νομίζω ότι κάτι θα αλλάξει. Το θέλω τόσο πολύ αυτό το μετάλλιο, θα προσπαθήσω τουλάχιστον, οπότε νομίζω ότι εάν σκέφτομαι θετικά θα πάνε όλα καλά».

Για την καραντίνα εν μέσω κορωνοϊού:

«Πρέπει να μένουμε σπίτι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Πρέπει να τους προστατέψουμε όλους. Εγώ περνάω πάρα πολύ ευχάριστα, περνάω χρόνο με τα αδέλφια μου, κάτι που δεν κάνουμε συχνά γιατί μένουμε σε διαφορετικά μέρη. Προσπαθώ να γυμνάζομαι ώστε όταν αρχίσουν οι αγώνες, να είμαι λίγο έτοιμη, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο μέσα στο σπίτι. Η πρώτη ημερομηνία που μας έχουν δώσει είναι 7 Ιουνίου για το πρώτο τουρνουά, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι».

Για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές:

«Είμαστε σπίτι με τους δικούς μας ανθρώπους, εμείς περνάμε μία χαρά. Δύσκολα περνούν οι νοσηλευτές, οι γιατροί, όσοι ζουν μέσα σε αυτό τον εφιάλτη, ο κόσμος που εργάζεται στα σούπερ μάρκετ, στα φαρμακεία. Αυτοί περνάνε δύσκολα, όχι εμείς μέσα στο σπίτι».

Για το φόβο του κορωνοΪού:

«Ολοι έχουμε φοβηθεί πάρα πολύ. Μίλησα και με κάποιες συμπαίκτριες μου και είναι φοβισμένες. Εδώ φοβόμαστε να βγούμε έξω, φανταστείτε να πρέπει να μπούμε μέσα σε αεροπλάνο και να ταξιδεύουμε επί ώρες, είναι πολύ επικίνδυνο. Με τον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησα πριν από λίγο καιρό, όταν μας έστειλαν ένα μέιλ σχετικά με τα τουρνουά που αναβάλλονται και μου είπε ότι θα πάει στο Μονακό, ενώ εγώ του είπα ότι θα επιστρέψω στην Αθήνα να δω την οικογένεια μου».

Για τα διεθνή τουρνουά:

«Δεν ξέρω τίποτα για το τι θα γίνει με τα διεθνή τουρνουά. Όλα είναι ανοιχτά και εξαρτάται από τι θα συμβεί στην Αγγλία και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Μας ανησυχεί πιθανή ματαίωση του Γουϊμπλεντον, ουσιαστικά για τα τουρνουά γκραν σλαμ αγωνιζόμαστε, αλλά ευτυχώς που μεταφέρθηκε το Ρολάν Γκαρός γιατί το γεγονός αυτό μας δίνει μία ευκαιρία να παίξουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά».

Για την κατάκτηση ενός γκραν σλαμ:

«Είναι ένας από τους στόχους μου η κατάκτηση ενός γκραν σλαμ. Φέτος θα έχω λιγότερες ευκαιρίες όπως όλοι οι τενίστες, αλλά ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία. Τα όνειρα δεν σταματάνε…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x