Δεν ξέχασε τον πρώτο θρίαμβο στο πόλο γυναικών ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Με ανάρτηση στο Instagram οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν την επέτειο των έξι χρόνων από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου που σήκωσε σαν σήμερα στη Φλωρεντία.

«Ιστορία έγραψε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, στις 5 Απριλίου 2014, στην Φλωρεντία. Κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό της τίτλο, αφού στον ημιτελικό νίκησε την Κίνεφ Κίρισι με 8-5 Και στον τελικό επικράτησε με 10-9 της γηπεδούχου Φιρένσε, με γκολ της Νοξ, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, φέρνοντας έτσι το LEN Trophy στον Πειραιά», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???????????????????????????? ?? LEN Trophy ?????+? Ιστορία έγραψε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, στις 5 Απριλίου 2014, στην Φλωρεντία. Κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό της τίτλο, αφού στον ημιτελικό νίκησε την Κίνεφ Κίρισι με 8-5 Και στον τελικό επικράτησε με 10-9 της γηπεδούχου Φιρένσε, με γκολ της Νοξ, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, φέρνοντας έτσι το LEN Trophy στον Πειραιά. ??????????? #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #waterpolowomen #LENTrophy #Winners

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις