Στίβος

Σε Ιταλία και Τσεχία για προετοιμασία η Δόση

Η διαδρομή της Παναγιώτας Δόση στους αγώνες του κλειστού στίβου ξεκινάει την Τετάρτη στην Ιταλία και θα συνεχιστεί τον επόμενο μήνα σε Τσεχία και Ελλάδα.

Η Παναγιώτα Δόση προέρχεται από την επιτυχημένη προετοιμασία στην Κύπρο και την Τετάρτη θα αγωνιστεί στο μίτινγκ ύψους στο Ούντινε. Η νεαρή πρωταθλήτρια θα διεκδικήσει από νωρίς στη σεζόν άλματα πάνω από το 1,83, που είναι το ρεκόρ της στον κλειστό και επιδόσεις καλύτερες από το 1,86, που είναι το απόλυτο ρεκόρ της.

Η Δόση, μετά την Ιταλία, θα ταξιδέψει στην Πράγα, όπου θα παραμείνει για δεκαήμερη προετοιμασία και παράλληλα θα συμμετάσχει και σε δύο μίτινγκ κλειστού στίβου. Αρχικά, στις 5 Φεβρουαρίου στα περίχωρα της τσέχικης πρωτεύουσας, ενώ στις 8/2 θα αγωνιστεί στο Κλάντνο.

Η νεαρή σταρ θα επιστρέψει στις 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, όπου και θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στις εγχώριες διοργανώσεις. Η Δόση από φέτος ανήκει στην κατηγορία Κ23 κι, έτσι, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέργκεν θα αποτελέσει τον μεγάλο της στόχο στη φετινή σεζόν.

Στον αγώνα της Τετάρτης, ξεχωρίζει η παρουσία της Γιαροσλάβα Μάχουτσικ, με φετινό και ατομικό ρεκόρ 2,02, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή της Ιταλίδας Βαλορτιγκάρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x