Euroleague

Σεφτέ με Μιλοσάβλιεβιτς…

Με τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς να κάνει ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με 26 πόντους, η Παρτιζάν συνέτριψε με 73-43 τη Ναντέρ, φτάνοντας στην πρώτη νίκη της στον α’ όμιλο της διοργάνωσης.

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η Παρτιζάν την αναμέτρηση με τη Ναντέρ για την δεύτερη αγωνιστική του α’ ομίλου της Ευρωλίγκας. Οι Σέρβοι βρήκαν αντίσταση μόνο στα πρώτα επτά λεπτά του αγώνα. Μετά «πάτησαν γκάζι» και έφτασαν πολύ άνετα στο 73-43, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη τους. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο αρχηγός, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, που έκανε ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση με 26 πόντους και τον ακολούθησε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνιεβιτς με 16. Για τους ηττημένους, δεν… διασώθηκε κανείς, αφού δεν υπήρχε παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ μέχρι το έβδομο λεπτό (10-12), αλλά χάρη σε τρίποντο του Μιλοσάβλιεβιτς και οχτώ προσωπικούς πόντους του Μούσλι, η Παρτιζάν πήρε προβάδισμα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 21-16. Στη δεύτερη περίοδο, οι Σέρβοι πίεσαν ακόμη περισσότερο στην άμυνα, κρατώντας τη Ναντέρ στους επτά πόντους, ενώ στην επίθεση ο Μιλοσάβλιεβιτς «πήρε φωτιά» και φτάνοντας τους 15 πόντους, εκτόξευσε τη διαφορά στους 14 (37-23). Οι Γάλλοι είχαν τραγικά ποσοστά στην επίθεση (10/29 σουτ) και μειονεκτούσαν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.

Ίδιο σκηνικό υπήρχε και στην τρίτη περίοδο. Οι παίκτες της Παρτιζάν μπήκαν με τον ίδιο… ζήλο στην άμυνα, η επίθεση της ομάδας λειτουργούσε υποδειγματικά, έχοντας «πρώτα βιολιά» τους Μιλοσάβλιεβιτς-Μπογκντάνοβιτς και η διαφορά κυμαινόταν συνεχώς πάνω από τους δέκα και μέχρι τους δεκαπέντε πόντους. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού οι Γάλλοι είχαν…. παραδώσει πνεύμα. Οι Σέρβοι μετέτρεψαν σε πάρτι το παιχνίδι και έφτασαν σε μια εμφατική νίκη με σκορ 73-43.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 37-23, 53-38, 73-43.

Παρτιζάν (Βουγιόσεβιτς): Αρανίτοβιτς, Λαβερνιέ 6, Βέστερμαν 3, Νταλό 4, Μιλοσάβλιεβιτς 26 (5ρ), Μπογκντάνοβιτς 16 (6ασ), Γκάγκιτς, Μούσλι 10, Σάλιτς, Άντριτς, Κίνσεϊ 8, Μπεζμπράντιτσα

Ναντέρ (Ντονατιέ): Ενζουλιέ 6, Τζούντιθ, Τζαϊτέχ 8, Κοροζίν 3, Μίτσαμ 6, Γκλαντίρ 3, Φόστερ 5, Τόμας 2, Τραορέ 5, Ντάνιελς 5.

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x