Επίσης, έγινε αναδιάρθρωση της Επιτροπής Παραολυμπιακής Προετοιμασίας και ορίστηκε το μέλος της Ολομέλειας, Σάσα Γκούφα, ως αρχηγός αποστολής για την Παραολυμπιακή Ομάδα του Τόκιο. Η κυρία Γκούφα έχει διατελέσει ήδη αρχηγός των αποστολών στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι και της Πιονγκτσάνγκ και υπαρχηγός στην Παραολυμπιακή Ομάδα του Ρίο και έχει μια πλούσια εμπειρία. Η αποστολή του Τόκιο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω της αναβολής των Αγώνων, αλλά και των περιορισμών που θα υπάρξουν, λόγω της πανδημίας.

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της καλής συνεργασίας, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών (ΣΕΠ). Η υπογραφή έγινε εκ μέρους της ΕΠΕ από τον πρόεδρο, Χρήστο Καλούδη, και εκ μέρους του ΣΕΠ από τον πρόεδρό, Γρηγόρη Πολυχρονίδη.

Η ΕΠΕ θα συνεργαστεί με τον ΣΕΠ για την πραγματοποίηση κοινών ενεργειών και δράσεων με στόχο την προώθηση του Ελληνικού Παραολυμπιακού Κινήματος, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, μέσω κοινωνικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών εκδηλώσεων, ώστε να επιτευχθεί η προαγωγή του αθλητισμού, της κοινωνικής ένταξης και της ισότιμης συμμετοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube