NBA

Σήμερα τα σπουδαία για Ρόουζ

Μέσα στη μέρα θα χειρουργηθεί ο Ντέρικ Ρόουζ μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ελπίδες για απουσία μόλις ενάμιση μήνα του ηγέτη των Μπουλς.

Ημέρα… κρίσης η σημερινή για τον Ντέρικ Ρόουζ. Ο ηγέτης των Μπουλς θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί γόνατο μετά τον τελευταίο τραυματισμό του. Στον 26χρονο άσο θα γίνει μηνισκεκτομή, μια επέμβαση που προβλέπει την αφαίρεση μέρους ή όλου του μηνίσκου. Αν η ρήξη είναι μικρή, ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στη δράση ακόμη και μέσα σε ενάμιση μήνα. Όπως ανακοινώθηκε από τους Μπουλς, σαφής πρόγνωση για το πότε θα επανέλθει ο Ρόουζ στα παρκέ θα υπάρχει μετά τη διαδικασία.

Ο MVP της σεζόν 2010/11 έχει καταταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς την τελευταία τριετία. Το κακό άρχισε στον πρώτο αγώνα των play offs του 2012 απέναντι στους Σίξερς, όταν υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει όλη την επόμενη περίοδο. Πέρσι έπαιξε μόλις δέκα ματς, μέχρι ένας νέος τραυματισμός, ίδιος με τον τωρινό καθώς ήταν στο δεξί γόνατο, να τον θέσει νοκ άουτ. Φέτος έχει απουσιάσει σποραδικά από κάποια παιχνίδια, αλλά έδειχνε να έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα και να βρίσκει τον εαυτό του έχοντας 18,6 πόντους, 5 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ σε 31 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x