Θαλάσσια Σπορ

ΕΙΟ: Στην Ελευσίνα η Β΄φάση του πρωταθλήματος Αθηνών ILCA4

Στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023 το περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών για την κατηγορία ILCA4 (πρώην Λέιζερ 4,7).

Ένα ακόμη Περιφερειακό πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για τον αγώνα της Β΄φάσης του Περιφερειακού πρωταθλήματος Αθηνών για την κατηγορία ILCA4 (πρώην Λέιζερ 4,7) που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Ελευσίνας.

Αναμένεται να λάβουν μέρος 68 σκάφη από 14 ομίλους. Τα 49 θα είναι αγόρια και τα 19 κορίτσια.

Όπως σε όλους τους αγώνες έτσι και σε αυτόν θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ το οποίο έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Αυτός ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Ν.Ο. Ελευσίνας, διότι θα γίνει σε μια ευαίσθητη περιοχή στην οποία η διοίκηση και τα μέλη του ομίλου έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης της ιστιοπλοΐας και όχι μόνο.

Η Ελευσίνα, άλλωστε, έχει ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023 και ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις αποτελούν την ιδανική ευκαιρία να αναδειχθεί και ο ιστορικός και πολιτιστικός πλούτος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του ομίλου σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση δουλεύουν εντατικά εδώ και ημέρες, έτσι ώστε το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Αθήνας να γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία σε θάλασσα και στεριά και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την διοργάνωση κι άλλων αθλητικών γεγονότων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x