Χάντμπολ

Στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Βελισσαρίου

Στην πρώτη ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανήκει από την Τετάρτη ο Γιώργος Βελισσαρίου.

«Προαγωγή» για τον Γιώργο Βελισσαρίου στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την Τετάρτη την άνοδο του 17χρονου τερματοφύλακα στην πρώτη ομάδα για τη φετινή σεζόν, έχοντας ο ίδιος συμμετάσχει πέρυσι στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν τη συνέχιση παρουσίας του αθλητή, Γιώργου Βελισσαρίου, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου και πλέον θα αποτελεί μέλος του ρόστερ της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.

Ο 17χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος το 2003 και με ύψος 181cm, προέρχεται από τις "ασπρόμαυρες" ακαδημίες, από τις οποίες ξεκίνησε το 2014. Την περυσινή σεζόν συμμετείχε στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, ενώ φέτος συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ της.

Μετά τη συμφωνία συνέχισης παρουσίας, ο Γιώργος Βελισσαρίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά με υπομονή, γιατί μόνο με αυτή μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, και τους προπονητές, Παναγιώτη Γούσιο και Δημήτρη Περβανά, για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και υγεία για όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x