Πόλο

Στην τρίτη θέση η Βουλιαγμένη!

Νίκη 8-7 απέναντι στην Πάντοβα για την Βουλιαγμένη η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στην Ευρωλίγκα.

Το ελληνικό πόλο αποδεικνύει συνεχώς το υψηλότατο επίπεδό του. Η Βουλιαγμένη μετά την ήττα της στον χθεσινό ημιτελικό από τον Ολυμπιακό βρήκε το σθένος και σήμερα απέναντι στην Πάντοβα πήρε τη νίκη που τόσο πολύ ήθελε.

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου επικράτησαν 8-7 των Ιταλίδων και έτσι κατέκτησαν την τρίτη θέση στην διοργάνωση επιστρέφοντας στο final-4 μετά από περίπου πέντε χρόνια απουσίας.

Η ελληνική ομάδα είχε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα. Προηγήθηκε με 6-2 περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου αλλά η Πάντοβα με τρία γκολ στη σειρά μείωσε σε 6-5. Η Βουλιαγμένη δεν προβληματίστηκε να κρατήσει προβάδισμα παρά και την αποβολή της Ξενάκη πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και τελικά πήρε τη νίκη με τις Τζόρνταν και Διαμαντοπούλου να σκοράρουν τα τελευταία τέρματα της.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 2-0, 2-2

Πάντοβα (Στέφανο Ποστερίβο): Τεάνι, Μπαρζόν 3, Σαβιόλι, Γκοτάρντο, Κουεϊρόλο, Καζόν 1, Μίλιο 1, Ντάριο, Γκραμπ, Ρανάλι 1, Μεγκιάτο, Άρμιτ 1, Γκιακόν

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x