Στίβος

Στηρίζουν τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ οι πρωταθλητές στίβου

Ο ΣΕΓΑΣ έχει ακούσει πολλά τις τελευταίες μέρες με αφορμή το υπό παρασκευή νομοσχέδιο για την αποχώρηση παραγόντων μετά τα 70 έτη ζωής.

Έτσι, οι περισσότεροι Έλληνες πρωταθλητές στίβου, παλιοί και νέοι, με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη στηρίζουν την αρχαιότερη αθλητική ομοσπονδία, τονίζοντας πως είναι δίπλα τους σε ότι και αν χρειαστούν και πως δε γίνεται να αποχωρούν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στον κλασικό αθλητισμό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Οι υπογράφοντες Ολυμπιονίκες, παλιοί και νέοι πρωταθλητές, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε με τις γενικεύσεις δηλώσεων συναθλητών μας από άλλα αθλήματα για κακές συμπεριφορές και αδικίες παραγόντων των ομοσπονδιών.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν παρατηρηθεί στη δική μας ομοσπονδία, τουλάχιστον τα τελευταία 22 χρόνια που ηγούνται σε αυτήν οι κ.κ. Σεβαστής και Παναγόπουλος.

Το αντίθετο μάλιστα, η ομοσπονδία μας ήταν και είναι δίπλα μας και μας στηρίζει, όταν δε οι δηλώσεις αυτές χρησιμοποιούνται για να απομακρυνθούν από τον αθλητισμό άτομα που έχουν προσφέρει, είμαστε διπλά αντίθετοι.

1. Βούλα Παπαχρήστου
2. Νικόλ Κυριακοπούλου
3. Μαρία Μπελιμπασάκη
4. Έλσα Πεσιρίδου
5. Μίλτος Τεντόγλου
6. Κώστας Φιλιππίδης
7. Κώστας Δουβαλίδης
8. Μιχάλης Αναστασάκης
9. Χρήστος Φραντζεσκάκης
10. Σοφία Υφαντίδου
11. Βούλα Τσιαμήτα
12. Λούης Τσάτουμας
13. Σπύρος Βασδέκης
14. Άγγελος Παυλακάκης
15. Κατερίνα Κόφφα
16. Σταμάτης Λένης
17. Δημήτρης Διαμαντάρας
18. Ρούλα Στρατάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x